Bel 112 bij een levensbedreigende situatie

Denk hierbij aan acute benauwdheid, ernstig bloedverlies, hartinfarct, bewusteloosheid en ernstige ongevallen

Acute hulp: (079) 346 25 39

U kunt 24 uur per dag terecht bij de spoedeisende hulp (SEH) van het LangeLand Ziekenhuis op de Toneellaan 1

Voorhulp en medicijnen buiten kantoortijden

(079) 346 26 26

Toneellaan 1
2725 NA Zoetermeer
Postbus 3015
2700 KJ Zoetermeer
info@llz.nl

Cosmetische zorg

Het comfort van een privékliniek en de veilige zorg van een ziekenhuis. Dat biedt LangeLand Cosmetische Zorg, mooi dichtbij.
Het doel van cosmetische chirurgie is om het uiterlijk te verbeteren en daardoor het gevoel van zelfvertrouwen en welzijn te vergroten.
Binnen de muren van de Huidkliniek van het LangeLand Ziekenhuis bieden onze zeer ervaren dermatologen, huidtherapeuten en plastisch chirurgen u onder dit label cosmetische zorg die niet door uw ziektekostenverzekering wordt vergoed. Denkt u bijvoorbeeld aan ingrepen als spataderbehandelingen, een ooglidcorrectie, een borstvergroting, of aan een littekencorrectie, rimpelbehandelingen met botox of fillers. Ook laserbehandelingen van ongewenste tatoeages, ongewenste haargroei en storende rode bloedvaatjes behoren tot de mogelijkheden. Allemaal behandelingen die kunnen bijdragen aan een mooier uiterlijk en een plezieriger leven.

In onze kliniek hechten we veel waarde aan persoonlijk contact, u wordt dan ook altijd direct gezien door de specialist zelf. Deze neemt uitgebreid de tijd om uw wensen met u te bespreken en tot een passend behandelplan te komen.
Ook goed om te weten is dat onze toegangstijden kort zijn en u snel bij ons terecht kunt. Een bijkomend voordeel van een behandeling in onze kliniek is dat is dat wij uiterst scherpe tarieven hanteren.  

Logo Langeland

Het LangeLand Ziekenhuis gebruikt cookies om de site (beter) te laten werken. Lees meer informatie over dit onderwerp.

Doorgaan zonder cookies Accepteren